Supply Chain Analytics

Optimact ondersteunt de volgende functies ten behoeve van gegevensanalyses en besluitvorming:

Management by Exception
– Continu stuurproces gericht op uitzonderingen
– Beheer van waarschuwingsmeldingen
– Automatisch versturen van waarschuwingen en uitzonderingen

Prestatiebeheer
– KPI-dashboarding
– Flexibele grafische presentaties
– Automatische KPI-berichten

Permanente analyse
– Automatische segmentaties
– Gemakkelijk data bewerking tbv analyses
– What-if scenario  management

Analytic tools worden gebruikt om te begrijpen wat er gebeurt op verschillende niveaus van de supply chain en operatie. Supply chains genereren doorgaans enorme hoeveelheden data. Zicht op data, gegevens analyseren en hiaten in de prestaties detecteren, helpen om een ​​beter beeld te krijgen van potentiële besparingen en efficiëntiewinsten.

De supply chain speelt een grote rol in de kostenstructuur en winstgevendheid van een bedrijf. Daarnaast worden binnen dit bedrijfsgebied een grote hoeveelheid aan soorten gegevens, informatie en communicatie samengevoegd. Hierdoor is de Supply Chain zeer goed gepositioneerd om een ​​holistische kijk op het bedrijf en zijn verschillende processen te bouwen. Supply Chain-analyse kan niet alleen helpen om de huidige situatie beter te begrijpen en te analyseren, maar heeft ook de mogelijkheid om een ​​voorspellende kijk op de gegevens te verkrijgen en helpt om te anticiperen op toekomstige situaties.

Ook benieuwd naar hoe Analytics meer controle geven over uw supply chain ? Neem contact met ons op via onderstaande knop.