Over ons

Supply Chain Profs is ontstaan vanuit een groep van enthousiaste specialisten met een achtergrond in business consultancy, innovatie en supply chain management. Wat ons kenmerkt is de uitgesproken passie voor het vakgebied en intrinsieke behoefte onze kennis samen met onze relaties om te zetten in duidelijk meetbare vooruitgang.

Om dit mogelijk te maken investeren wij in duurzame klantrelaties. Hierbij kijken we niet alleen naar optimalisatiemogelijkheden binnen de operationele processen, maar ook naar de afstemming met de strategische doelen. Tevens geloven wij dat adequate ondersteuning van organisaties een cruciale factor van een succesvol verbetertraject vormt. Vanuit Supply Chain Management zijn alle bedrijfsonderdelen met elkaar verbonden. Dit maakt het dé ideale invalshoek om de verschillende belangen en doelstellingen binnen een organisatie  op een pragmatische wijze op elkaar af te stemmen en uw competitieve slagkracht te maximaliseren.   

Maak ons deelgenoot van uw visie. Wij helpen u graag met een praktisch plan en persoonlijke ondersteuning om dit succes te realiseren.